0400 517271

Hormin teräsputkitus

Asennuksineen tai pelkkine tarvikkeineen Ulvilasta koko Suomeen

Toteutamme savuhormien korjaustyöt omakotitaloihin ja kerrostaloihin mm. Satakunnan alueella, kuten Ulvilassa, Porissa, Nakkilassa, Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä ja Huittisissa. Otamme asennustöitä kuitenkin mielellämme vastaan myös muualta, esimerkiksi Pirkanmaan alueelta ja Tampereen seudulta.
Heinox-Hormit Oy toteuttaa teräsputkien asennustyöt tarvittaviin kohteisiin aina vankalla ammattiaidolla ja kohtuuhintaan. Lisäksi toimitamme hormien teräsputket jälleenmyyjille ja tee se itse -henkisille remontoijille.

Asennustyöt: Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.
Terässisäputket: Nopeat toimitukset koko maahan.

Miksi savuhormin hyvä kunto on tärkeää?

Savuhormien korjaustyöt parantavat lämmitysjärjestelmien hyötysuhdetta. Tämä laskee polttoainekustannuksia ja parantaa rakennuksen paloturvallisuutta. Kun savuhormit ovat kunnossa, lämmität energiatehokkaasti sekä asut tietenkin turvallisesti.

Millaisesta materiaalista on kyse ja millaiseen lämmitykseen ne soveltuvat?

Asennamme pituussuuntaisesti saumatut haponkestävästä HST-teräksestä valmistetut putket kaikenkokoisiin hormeihin. Valmistamme halkaisijaltaan 80 mm–300 mm putket sekä pyöreänä että ovaalinmallisena. Putket sopivat kaikkiin talotyyppeihin, joissa lämmitysmuotona käytetään öljyä, kaasua tai kiinteitä polttoainetta, kuten puuta tai pellettejä. Ei sovellu viljalle.

Miten teräsputken asennus tapahtuu?

Asennus tapahtuu katolta käsin olosuhteista riippuen 1-2 tunnissa. Mikäli hormissa on mutkia, joudutaan asennusta varten tekemään työaukko ja asennuksen kesto pitenee 3-6 tuntiin. Työlle annetaan asennuspäivästä viiden vuoden takuu.

Lämmitys voidaan pääsääntöisesti kytkeä päälle välittömästi asennuksen jälkeen. Poikkeuksen tähän muodostavat sellaiset lämmitysmuodot, joissa savukaasujen lämpötila on hyvin korkea. Näissä tapauksissa putken ylä- ja alaosan valujen täytyy antaa kuivua muutamia tunteja.

Meiltä saat myös tiilipiipun korvaavat moduulipiippujärjestelmät.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Heinox-Hormit Oy palvelee mielellään kaikissa hormiston ja savupiipun korjaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lisää tai tilaa tuotteet suoraan!

Ajattelitko hoitaa koko homman itse?

Sekin onnistuu! Lähetä yhteystietosi niin saat tee se itse -paketin sisäputken asennusta varten. Sisäputken asennuspakettiimme sisältävät kaikki osat, joita tarvitset sisäputken vaihdossa.

Asennuspaketti sisältää:

  • Tarvittavat putket

  • Piipun alaosan

  • Piipun kansiosan

  • Yläpään villat

  • Asennusraudat

Tilaa tee-se-itse-pakettisi joko soittamalla tai lomakkeen avulla!

Ota yhteyttä »

Näin helppoa se on!

  • Öljykattilan hormin korjaus »
  • Kiuas-hormin korjaus »
  • Keskuslämmitys-hormin korjaus »

Oletko LVI-alan jälleenmyyjä?

Meiltä saat hormien sisäteräsputket edullisesti. Tilaa myös LVI- ja nuohousliikkeille laatimamme viestintäpaketti, joilla sujuvoitat ja täsmennät markkinointiasi.

Tilaa ilmainen tieto- ja viestintäpakettimme lomakkeella »