Piipunhattu

Näppärät piipunhatut Ulvilasta

Heinox-Hormit Oy valmistaa laadukkaat piipun sadesuojat.Piipun sadesuojalla on tärkeä tehtävä, sillä se vähentää sadeveden ja lumen pääsyä hormeihin, suojaa piippua rapautumiselta sekä parantaa vetoa. Valmistamme piipun sadesuojat mittojen mukaan. Asennamme piipun sadesuojat mm. Satakunnan alueella, ja toimituksemme pelaa tietenkin koko Suomeen. Palvelemme niin yksityisiä kuin jälleenmyyjiäkin.

Piipunhatulla on tärkeä tehtävänsä

Sadesuoja suojaa taloasi kosteudella, joka saattaa alkuvaiheessaan ilmetä homevauriona ja joka pitkään jatkuessaan muuttuu lopulta lahovaurioksi (lahottajasieni, home). Lattiasieni etenee rakenteissa kuljettamalla itse mukanaan tarvitsemansa kosteuden. Lisäksi lattiasienen parasta ns. ruokaa on muurauskalkki, jota juuri on savupiipuissa yms. muuratuissa rakenteissa.

Savupiippu saattaakin pahimmillaan olla sangen otollinen ympäristö homeiden ja muiden sienien kasvuun. Lahovaurion lisäksi pesäkkeistä vapautuu ilmaan itiöitä, jotka voivat aiheuttaa asukkaille mm. erilaisia hengitysteiden allergiaoireita.

Nuohous helpottuu ja linnut pysyvät poissa

Tilaamalla sadesuojasi juuri oman piippusi mittoihin tehdyksi helpotat piipun nuohoamista, tarkistamista ja muuta huoltoa. Sadesuojamme rakennetaan pääsääntöisesti merialumiinista ja ne ovat mahdollista varustaa esimerkiksi naakkaverkolla.

Tiedustele lisää tai pyydä tarjouspyyntö piipun sadesuojasta »

Kun pyydät tarjousta piipunhatusta, ilmoitathan viestissäsi piipun pään leveyden ja pituuden sekä laattavalun vahvuuden. Voit myös lähettää kuvan kohteestasi.

Palvelemme mielellämme

Heinox-Hormit Oy valmistaa piipun sadesuojat tarkasti mittojen mukaan. Tiedustele lisää tai pyydä tarjous piipunhatustasi!

Ota yhteyttä »