Asennukset ja korjaustyöt

Satakunta | Länsi-Suomi

Toteutamme Heinoxilla monipuolisesti savuhormien korjaustyöt. Teemme pääsääntöisesti asennus- ja korjaustöitä omakoti- sekä kerrostaloihin Satakunnan ja Länsi-Suomen alueella.

Hinta

Teräsputken asennus on useimmissa tapauksissa 1-2 h työ. Hintahaarukka liikkuu 600-3000€ välillä. Pystymme arvioimaan työn hinnan, kun saamme lisätietoa kohteesta.

Mitä saneerauksessa tapahtuu?

1. Hormisaneeraus alkaa aina kuntotarkastuksella. Samalla arvioidaan kuinka laaja saneeraus kohteessa on tarpeen.

2. Hormisaneerauksessa hormin sisälle asennetaan teräksinen sisäpiippu, joka suojaa hormia.

Asennus tapahtuu katolta käsin. Sääolosuhteet vaikuttavat työaikaan, joka on useimmiten noin 1-2 tuntia. Mikäli hormissa on kuitenkin mutkia, joudumme tekemään asennusta varten työaukon, jolloin asennuksen kesto pitenee 3-6 tuntiin.

Asennuksen jälkeen lämmitys voidaan kytkeä pääsääntöisesti heti takaisin päälle. Poikkeuksena sellaiset lämmitysmuodot, joissa savukaasujen lämpötila on hyvin korkea. Näissä tapauksissa putken ylä- ja alaosan valujen täytyy antaa kuivua muutamia tunteja.

Mitä materiaaleja käytämme?

Käytämme saumattua ja haponkestävää HST-teräksestä valmistettua sisäputkea. Putki on pyöreän tai ovaalin muotoinen ja halkaisijaltaan 80-300 mm paksua.

Muokkaamme putket sopivan kokoiseksi sinun hormillesi, johon se asennetaan pituussuunnassa.

Putket sopivat kaikkiin talotyyppeihin, joissa lämmitysmuotona käytetään öljyä, kaasua tai kiinteitä polttoainetta, kuten puuta tai pellettejä. (Ei sovellu viljalle.)

Massauksessa käytämme keraamista hormisaneerausmassaa.

Kysy tarjousta työstä

Laita meille viestiä yhteydenottolomakkeen avulla tai soita +35400517271